söndag 23 mars 2008

See you later alligator....

...som Bill "ni vet rock around the clock" Haley sjöng en gång i tiden...

Jag har bojkottat bloggen i snart en månad, både avsiktligt och oavsiktligt,
Det har varit lite för mycket som har hänt med jobb och på hemma fronten,
Dvs jobb jobb och åter jobb.

Men i alla fall så lackar ju mars mot sitt slut och Snäckornas Sjö, vår kära lilla "M" tipsade om en sida med som hade bilder som gott och väl skulle kunna platsa som månadens bild, och efter kollande och övervägande så måste jag hålla med henne, fast egentligen skulle inte denna bild få vara med då den publicerades den 28 februari ,men what the "F" jag är ju enväldig diktator i denna fråga så jag gör vad jag vill... "comprende" som Castro skulle ha sagt.
Så jag börjar detta inlägg med att annonsera att Mars månads bild går till Linneas Gård, och då hennes köksbild som i mina ögon var grymt snygg, så skulle jag gärna att vårt kök skulle ha sett ut om inte vi hade haft vårt som vi har idag.


Linnea du är väl värd denna utmärkelse, fortsätt så och låt oss njuta av fina bilder.

Men för att återgå till mina projekt, ja bibloteket är inte klart, jag har stött på några sorger och besvär när det gäller detta, men i alla fall är alla böcker (nästan) inne i rummet de sitter i hyllorna, men sedan måste jag ge mig på taket och när det är tre meter i takhöjd behöver jag antingen en form av plattform och stå på, fast jag är nästan två meter själv, eller så behöver jag bli en "alien" och se till och låta två armar till växa ut under de befintliga, någon trollkunnig som kan ge mig något tips hur jag skall göra?
Mao så tänker jag inte visa upp något ifrån Bibblan ännu, men däremot tänker jag äntligen "lotta" ut en hylla som jag snickrade ihop innan jag satte mig och började skriva på detta inlägg, den är omålad och inte slipad, jag tänkte att den som vinner den får nöjet att visa upp den på sin blogg i färdigt skick.
Skicka in kommentarer, när den 15 april har passerats tänker jag skriva namn på alla som har skrivit en kommentar med ord "hylla" i kommentaren och sedan göra det så rättvist som möjligt och dra ett namn ur en hatt och sedan får vi se vem som vann den.

I alla fall så har jag även målat en tavelram, den var innan guldfärgad, men den blir grym när den är vit, nu skall frugan och jag bara hitta något snyggt att sätta i ramen. Ramen var kvarlämnad av den gamla ägaren och den har legat i källaren i några år innan jag förbarmade mig över den.

Vi var däremot ut till "vår" trädgårdsmästare igår och botaniserade i deras stängda loppis, då hittade vi lite smått och gott, jag tyckte de här två ramarna kommer bli grymt snygga när de lir vita eller vad tycker ni??

Men däremot har jag äntligen (återigen i källaren) tagit upp en ram för att rama in en av de målningar jag gjorde för några år sedan. Vad tycks?

Jag har ju för övrigt blivit utmanad att visa upp mitt bästa och mitt pestigaste, jag har verkligen försökt komma på vad som är pestigast då det finns många mååååååånga (som polischefen i "Polisskolorna" filmerna sa) projekt som jag gärna skulle vilja lägga ut. Men jag har fortfarande inte kommit på vilket av dem som förtjänar bli förnedrat ute på nätet, vad som är bäst är väldigt enkelt, men det får jag inte visa upp för min fru, för då kommer jag att råka ut för något som en seriefigur gör när de får stryk dvs. många konstiga symboler för svordommar, och sedan skulle mitt redan "buliga" huvudd bli ännu buligare, och jag skulle bli tvungen att köpa en ny stekpanna samt brödkavel snarast, för de skulle obönhörligen har formen av mitt huvud i någon del av ändarna. Nä slut svammalat... vad som är bäst är faktiskt min FRU imorgon har hon och jag varit gifta i 14 år och 11 månader exakt, vi förlovade oss en månad prick innan, mindre romatiskt då jag var tvungen att jobb natt på globens centrum, och jaga bovar, så ringarna byttes på Gullmarsplans T-banestation och sedan pussade jag henne och sprang i väg. Men i alla fall är hon ett smycke här hemma och hon blir bara snyggare med åren, hon var gudomlig för 15 år sedan men är i mina ögon det vackraste som finns och hon pryder vårt hem, för utan henne skulle vårt hem se rätt så trist och menlöst ut. Men tyvärr får jag inte lägga ut ett foto på henne, för då händer ovanstående. SÅ ni får tro på mitt ord och lita på att hon är vacker. =)

Ha en fortsatt trevlig påskdag, men om ni tror på asarna så ha ett fortsatt trevligt vårblot.

"Wolf"

33 kommentarer:

Betonggården sa...

Hej!

Klart man blir sugen på en hylla!

Du ska veta att du varit saknad här i bloggvärlden! Men ibland kan man inte göra så mkt annat än att pausa. Skönt att se att du är "tillbaka" iaf! :)

Även denna gång har Månadens bild varit väl vald. Jag hittade faktiskt till Linneas Gård först häromdan, och kan inte annat än hålla med. Fantastisk bild! (...och som sagt, du är ju enväldig i detta sammanhang, så kan man egentligen göra annat än att instämma? ;)

Ska bli så spännande att få se biblioteket sen.
3 meter i tak! Låter underbart - men för lilla mig hade det vållat en del problem, då jag inte ens mäter 1,60 över havet! :)

Underbara ramar - och tavla! Allkonstnär där!

Nu kom maken hem med mat, så jag får väl avsluta här.

Än en gång, skönt att se (...läsa?) dig igen!

Fortsatt Glad Påsk!

Lilla Blanka sa...

Tjena!!!
KUL att läsa ett nytt inlägg hos dig!
Tack för beskrivningen på droskalyktaupphängningsanordningen :) Jag skall ärligt talat säga att jag bör nog vänta tills bild kommer innan jag börjar såga, för jag fick inte riktigt ihop det... :)
Oj vad många fina grejer..HYLLA (äkta proffsjobb a la F)...RAMAR (älskar snirkliga gamla sådana, dock ej i guld, men väl i vitt, förstås..!)
BRA val av månadens bild..ett riktigt drömkök!!!
Stort Grattis i förskott på bröllopsdagen, hoppas ni får en underbar dag!!!!
kram
Mia

Änglahem sa...

Förstår inte varför hon är en sån motståndare av att visa sig, fru din. Hon är ju jättesnygg, om ett annat fruntimmer får säga så om ett annat!!*fniss* .

Åhhh...fortfarande inget bibblo??*snyft* vill såååå gärna se det!!

Hyllan!!! jag höll på att glömma hyllan!! Klart man vill vinna den!!(läs; jag!) Får man större chans på hyllan ju fler gånger man säger hylla??!!*fniss* Jag kan hålla på varje dag till den 15:e, eller?!*hihi*

Tavlan!! vad du är duktig på att måla!! ja mycket annat med en riktig allkonstnär!!

God fortsättning på påsken!! Hälsa frugan från lilla mig!

Kram
Ulrika

Dorthe ♥ sa...

Vilken härlig HYLLA!!! Nu håller jag tummarna!
Ramen du visar är sååå fin! Jag målade oxå min stora ram vit...igen...det är andra gången, och denna gången blev den kritvit. Från början var den guldfärgad, men det passar INTE in här i min vita värld :-)
Önskar dig en fortsatt skön påsk!

Kram
Dorthe

♥ Pia... sa...

Hej får en nying chans på hyllan oxå:)..bra...för jäklar vad gärna JAG vill vinna denna hylla....kul läsning..det är inte såå ofta som jag läser bloggar av den manliga sorten...hihi..min sons, Peters projekt.ibland ...fy och usch bröderna schulmans..men se där är det stopp numera..:) och ja ..sen är det .. just inget mer...läser och bloggar när det handlar om scrapbooking /inredning....oj då vilken roman detta blev..skulle bara slinka in för att få chansen på hyllan..ha en fortsatt trevlig påsk..PIA i vardagsrummet....

Karin i Villa Grå sa...

Smickrare där!

Tur att du är rädd om både stekpannan och kaveln och låter bli att lägga ut bild ;-)

Jag tycker inte att jag ska bli diskriminerad bara för att jag är gift med dig och därför skriver jag härmed HYLLA och hoppas på vinst, hi hi!

Puss!

NICOLINAS BONING sa...

HYLLA, HYLLA, HYLLA...räcker det till vinst tror du?

Det är klart att jag tror dig på ditt ord om lilla frugan:-)

Den där ramen som ni inte har något att sätta in i ännu...hrmm...den skulle jag verkligen,verkligen behöva här hemma till mitt nästa projekt som har mjukstartats i helgen...kommer att visa på bloggen senare vad som är på G...fniss...måste få med älsklingen lite till först bara, annars kanske han backar ur ;-)

VA?! Menar du att du ger upp?!
Snälla du...det finns ju fler säsonger som kommer och nya chanser...man överger inte ett sjunkande skepp...och slänger både keps och tröja!!!

Förresten så blev jag skallad av en brynäsare så örat sprack lite på kanten och började blöda...men det är en anna historia som jag kanske berättar om en annan gång när den här skitkvalserien är över...

Kramar/Birgitta

Anna sa...

Åh, jag är gärna med på utlottningen av denna stiliga hylla. Tänk att sen jag såg hyllan på din frus blogg och har tjatat på min man sen dess, men icke då.

Himla duktig är du. Ha en god vecka.

Mvh
Anna

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Grattis grattis linneas gård!!!
Jättevacker bild!!!!Redan en månad sen jag var här sist,,o ännu ingebn ny kamera köpt;)

Ha deet gott..o velcome back!!!

__♥♥_♥♥
_♥♥___♥♥
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
____♥♥___♥♥__♥♥
___♥___________♥
__♥_____________♥
_♥____♥_____♥____♥
_♥_______o_______♥
_♥_____=___=_____♥
___♥_____W_____♥
_____♥________♥
_______♥♥♥♥♥♥
~~~*GLAD PÅSK*~~~
Önskar Millan!!!!

Kram♥

Goa sa...

Hej på dig...och tack så mycket!
Det känns roligt att vara tillbaka...hylla!!
Björk...jag antar att det är komplimang...*hoppas,hylla*!
Tack!
Jag är nog lite suddigt retucherad...hon är äkta...hylla!
Men jag sjunger mycket bättre..*thi,hi*
Skriver just nu en hyllningssång om din hylla...*töntig*

Jättefin blogg, jag återkommer.
Krama din underbara Karin, varje dag bara från mig...Lova, hylla henne! OK!
Kraaammm....

mittiminvillervalla sa...

Hallåj!

Jaaaa, jag säger då det! Det var en av de finaste kärleksförklaringar jag hört i mitt liv! :o)

Hihihi! Kul beskrivning av ev. påföljder!

Grattis till Linneas Gård. Mycket vackert och lantligt indylliskt. Det får hon vara stolt över. Helt klart ett mycket gott val som månadens bild!

Den där hyllan har helt klart en väääldigt stor längtan att flytta norröver! ;o) Fintfint hantverk din HYLLA!

Jag är ju en fena på att skriva långlånga kommentarer så bäst att sluta här och nu så jag inte gör bort mej det första jag gör ;o)

Ha en fin dag med din goa lilla fruga :o)

Monika

Guldkorn i min vardag! sa...

Hallå i södern!
Nu tycks norrlänningarna ha vaknat när det vankas utlottning av hylla!
Linneas Gårds köksbild var ett klart vinnande komplex, det köket skulle även jag kunna tänka mej,supersnyggt!
Den gamla ramen gjorde sig väldigt fin i vitt.
Så fint du skrev om din fru, och visst tror jag på dig, var rädd om ditt lilla kuttersmycke!
Kram Ulla-Bella

NICOLINAS BONING sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAA, där satt dom 3 första poängen...och nu är det bara till att fortsätta ösa in fler mål än motståndarna så går det här som en dans!!!!!!
Älsklingen frågade i förmiddags om jag ville åka dit (han håller på SSK den token,men ställer upp på mig iaf),men småtjurig som jag var på LIF efter i fredags så tyckte jag att varför betala för att se dom få stryk en gång till...suck...gissa om det kröp och kliade i kroppen när man såg matchen på TV istället...suck...

Kramar från en mycket glad leksing!

Förresten...HYLLA, HYLLA, HYLLA...fniss...man vill ju gardera sig lite;-)

Linneagården sa...

1000 TACK, snälla du!
Vilken utmärkelse du ger mig & mitt lantkök, jag blev så glad & rörd. Ropade på sambon så att han oxå fick se -månadens bild....ja jag säger då det. Tack, Tack, HYLLA TACK!. Hihi, gillar tävlingar....
Det är ju han som måste snickra & fixa de "stora" grejerna.

Vad du skriver fint om din fru, hennes blogg besöks oxå då & då. Ta väl vara på varandra.
Ramarna blev jättesnygga, vitt är alltid rätt.
Ha en jättebra kväll //madelene

LINNEAGÅRDEN.....den stolta!!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Long time , no see.....
Så klart hon är vacker din fru , det märks i hennes blogg , det lyser igenom . Hennes klarsynthet och hennes humor , en underbar kvinna .
Kan du inte ställa henne på axlarna , och låta henne göra i taket vad det nu var skulle göras ??
Vilken härlig förlovning ;-) tur att hon inte drog örona åt sig då !!
Jag och min man missade vår förlovningsdag med några timmar , vi skulle förlova oss på en julafton , men kom hem för sent på natten/morgonen och trötta gav vi varandra ringarna och sa : här ! och stupade i säng , inte ett dugg romantiskt !
Ha det gott Wolf !
Kram/Loppan

Millas hem sa...

Hej!
Jag tycker om den tavlan i mitten som den är! Hade väntat med att måla den!
Kram Camilla

Millas hem sa...

Hej!
Jag tycker om den tavlan i mitten som den är! Hade väntat med att måla den!
Kram Camilla

Monkan sa...

´Håller på att renovera köket och den HYLLAN skulle göra sig fint på mina ännu så kala väggar
ser fram emot dragningen
monika

Snäckornas sjö sa...

Nice...you're baaaaaaaaack!! ;-)

Trodde frugan hade låst in dig i biblioteket och slängt bort nyckeln... ;-) Angående den ja, eller höjden rättare sagt. Vi hade byggnadsställning i v-rummet när den renoverades. Det är nästan 5 meter upp så det var det enda som gällde. Men byggnadsställning är väl att ta i...du får använda stege. Eller göra som C gjorde: två bockar mittemot och breda brädor på dem, då kommer man lätt upp en meter till.

Nu blir jag ju jättenyfiken på att se hur Karin ser ut! Sådan vacker kärleksförklaring...Lägg ut bild ändå och skyll på mig ;-)

Vackra ramar och snygg bild du har målat...talangfull! Och så den vackra HYLLAN som mailade mig nyss och berättade att den vill flytta ut till kusten, närmare bestämt hit till Snäckornas sjö ;-) Det är sant, jag lovar!!

Ha det bäst! Kram/ M

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hallå!
Hittade till din utlottning från din frugas sida!
Klart man vill ha chans att vinna den, har beundrat den du gjort tidigare på Karins blogg....

Den där ramen var ju bara helt underbar!
Ha det gott!
Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Förresten, missade ju att skriva det magiska ordet!
HYLLA!!!

Hanna

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Wolf och välkommen tillbaka!!!

Nej men jag är lessen hörni andra, den där HYLLAN står det bara Tidsmästarinnan på, så är det faktiskt. HYLLA HYLLA HYLLA. :-)

Vad fint du skrev om det bästa i huset, jag blev alldeles rörd!
Grattis i förskott på bröllopsdagen hörni båda två!!
Kraaam från S

NICOLINAS BONING sa...

JA,ytterligar 3 poäng...MEN nu gäller det imorgon mot ärkeknölarna/rivalerna Mora...och sen redan på mån eller tis IGEN?!
Ujujuj...mina stackars nerver pallarinte med det här...är så j-a trött på gubbarna på jobbet som är Mora-fanatiker...för själv är jag ju så ödmjuk till min läggning...fniss...
Kram/Birgitta

NICOLINAS BONING sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Satt hela sista perioden och ryste...satt och satt förresten...skratt...stod och hoppade med pulsen på väldigt hög fart:-)
Har skrivit upp mig på en sittplatslott till tisdag...annars har "mitt" företag även 200 ståplatsbljetter till utlottning...men stå bland "Drakarna" i min blåvita utstyrsel vet jag inte om jag är sååå sugen på.
Du kanske förstår vilket företag jag arbetar på...tänk på arenan;-)
Puss & Kram från en mycket lycklig,väldigt nöjd,otroligt glad leksing!!!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Hallojsan !!
Jag tycker du så är utmärkt !!! så du har något att hämta inne hos mig !
Adjö !

Tidsmästarinnan sa...

tallbarr?
lärkstam?
grankott - nej visst nej...
:-)

Titti underkalas-eken sa...

Hej!
Klart jag vill vinna din HYLLA!
Den är jättefin och den skulle passa perfekt hemma hos oss, och jag kan knappt bärga mig att få lägga an målarpenseln på den! (Vit såklart!)
Måste bara visa din kanonfina blogg för min man! :D
Ha det gott! /Titti
www.underkalas-eken.blogspot.com

Dans & inredning sa...

Hej!

Klart att jag vill vinna en hylla! Jag har ingen egen blogg, men kollar i många andras och har blivit sugen på hyllor både här och där när jag får inspirationen från bloggarna.

När jag var och klippte mig idag fick jag en kanonidé när jag läste i en trädgårdstidning om en hylla, jag jag har funderat på en till vårt trädäck (mot en vägg) så nu blir det till att åka på loppisar....

Hälsningar
Eva

Vita hjärtan sa...

Hej!

Hittade till din blogg via din frus blogg, kul med en man som bloggar!

Klart jag vill ta chansen att vinna en hylla, den är jättefin!

Kram Annemari

IKT i min vardag sa...

Blev påmind i Karins inlägg idag att jag glömt av att vara med och tävla. Jag behöver ju en fin HYLLA! Nu är det då bara att sitta och hålla tummarna tills de blir blå...;-)

Önskar er en trevlig helg!

Linda

alegni sa...

jag vill er på er bröllopsdag femtonfaldigt hylla
o samtidigt delta i utlottningen av din fina hylla
mvh
ingela som snart (om ca fem månader) ska fylla
men före det börja påta i jord o mylla :)

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Men hej!
Hittade hit via Monika Villervallan. Vilken mysig blogg!
Hylla klart man vill vara med på en utlottning av en sådan fin vinst! Vad vacker ramen är vitmålad och vilka fina tavlor du målat!
Önskar dig och frugan en fortsatt skön helg!
kram
nina

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Jag vill hylla din vackra hylla !!!
Den leve hylla,hylla ,hylla !
Kram/Lotta Hyllan Svensson ;-)