måndag 7 april 2008

Refuserade bilder...

Tjolahopp,


Tänkte visa lite bilder hemifrån som frugan har refuserat av någon anledning. När det skall fotas är hon extremt (på ett positivt sätt) petig. Men faktum är att jag inte förstår varför dessa refuserades, det kan ju vara en så enkel anledning att en annan bild blev bättre.

Hon bävar för när jag skall göra inlägg, då jag inte tänker på att elsladden eller avskrapad färg råkar synas på fotot. Men här är de.... Jag var även nära att publicera en bild på min vackra hustru, men tyvärr råkade hon se vad jag höll på med så det fick jag avbryta....
Här visar vi upp en av alla ljusstakar som inhandlats, kommer faktiskt inte ihåg var den kommer ifrån, men jag tycker det ser ut som att det är den som kom från M & L´s loppis.


Här är en skön bild på vår Hugo, som är en mesig Ragdoll, jag menar hallå, världens näst största kattras (tamkatter) och sedan är han jordens mes.....


Ovan visar jag ett av våra hatobjekt, vår hall/trapphus är hur svårmöblerad som helst, och att vi sedan är 5 personer gör inte saken bättre, på denna bild är det faktiskt relativt bra ordning på skorna, troligtvis var ungarna i skolan och på dagis. Ja ja hallen är ett projekt som det skall tas i tu med så småningom.
Här är en bild på en av alla våra ljuslyktor, kommer inte ihåg var den kommer ifrån.

Nu när jag väl satte igång och skulle publicera refuserade bilder, upptäckte jag att även jag började sortera bort bilder, är man fåfäng eller fåfäng.... säger jag som funderar på att åka till baltikum och transplantera lite hår, som jag brukar säga min frisyr börjar få "Comviq" täckning (mao fläckvis täckning)I.

Annars så kommer jag i nästa inlägg visa en GRYM staty som jag inhandlade på Engelbrekt i Gävle för någon vecka sedan. Och sedan måste jag påminna alla hugande spekulanter på utlottningen att det börjar dra i hop sig. För den som fortfarande vill delta i utlottningen är det bara skicka en kommentar med det magiska ordet.

Ha en bra dag/vecka/månad

//Wolf

8 kommentarer:

Änglahem sa...

HYLLA, HYLLA, HYLLA.....Hjälper det att man skriver två gånger med en massa HYLLA??!!*tihi*

Var inget som helst fel på ovanstående bilder!! Hon måste verkligen vara petig frugan din!!*fniss* nu halshugger hon väl mig!
Sladdar finns i varje hem!! Tyvärr får väl tilläggas, det är ju inget vackert men som sagt vanligt....finns lite sladdar på mina bilder. Får nog börja tänka mig för bättre...!

Baltikum??? du måste väl ändå ha något bättre att lägga pengarna på....som diamanter till frugan t ex....

Ha det så gott!!!
Kramis
Ulrika

Anonym sa...

Jag undrar bara..HUR kan ni ha vita golv?? Visserligen har ni inte 185kg hund som springer ut och in,men 3 barn ?? *Fundersam*
Hmm..du kanske skulle ta med dig min make till Baltikum..
*Muahahahahahaha*
Kram

Anonym sa...

Hahaha fast gubbens problem är att det har börjat mitt på hjässan och kryper sakta men säkert ner runt om *hahahaha*

KaosHouse sa...

Ljusstaken föll mig precis i smaken! Underbar pjäs!

Det där med piffande vid fotografering - samma "bildångest" verkar de flesta ha. Riktigt intressant och befriande att folk vågade släppa loss ordentligt m Bäst & Pest! Då var det blottning på hög nivå! Själv hade jag kunna gjort en HEL BLOGG med bara pest. :)

Blir nervös och måste kolla att jag verkligen fick med det magiska ordet tidigare! :)

Inte behöver du åka så långt för att fylla på kalufsen! Min make kan donera allt hår han har. Han tycker mest det är ett elände att snagga av det som finns kvar hela tiden. För hans del kan resten oxå försvinna! En aning (...hel del! - snart en Svennis) glest fram på hjässan. Du vet var du kan nå mig om du vill ha påfyllning! :)

Ha en fin vecka!

Mamma Millan sa...

nej..kan bara hålla med...inget fel på de bilderna!!! Söt kisse!!!!!

Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anonym sa...

Hehe, jodu,jag planerar sådär varannandag, att åka upp till Huvudstaden :-0. Så fort det börjar regna här nere så har jag köpt lägenhet på östermalm,modern med bad ;-)
Som det ser ut just nu så verkar det inte bli någon stockholmsresa förrens i Maj-Juni,men man vet aldrig :-))
Lovar att hojta till, ifall att det blir tidigare :-))
Kram
Rebecka

Nicolinas boning sa...

Halloj...

Här går jag mellan stora bullriga maskiner och bävar för nästa radio som kommer i min väg... för järnspikars om Brynäs leder!!!

Alla moringar ser sååå malliga ut så jag vill inte titta på dom...men än är inte kvällen
slut;-)

Kramar/Birgitta

Nicolinas boning sa...

Jaha,då var äventyret över för den här gången...suck...
Det har varit mycket gliringar och hånleenden igår på jobbet...men dom vill minsann ha hjälp av vårt lag för att få vara med i elitserien nästa år igen...suck...
Ja,vi får välan se i kväll vilka lag som är dom lyckliga.
Jag vet då vilka jag ska hålla tummarna för...fniss...;-)

Kramar/Birgitta