måndag 14 april 2008

Tripp...

Japp idag är det den 14 april, och imorgon någon gång under dagen kommer jag att tillkännage vem som vann min utlottning.

Och bara för att fira att jag har haft 6000 besökare (wow) sedan den 16 december, att jag överhuvudtaget finns med på bloggtoppen topp 100 är ju ett under, även om jag tillhör det starka könet (man, hane, alfahanne etc. ;-) får jag känna mig besegrad av min hustru med sina 55000 besökare ha ha ha... *wolf ligger på rygg och blottar halsen*

Jag har ju gett min underbara hustru en massa kärleksintygelser här på bloggen då jag tycker hon är världens underbaraste kvinna, nog om detta, vad jag vill säga är att NI tjejer är också fantastiska kvinnor, ni styr och fixar samtidigt som ni bloggar. Men att sedan vissa försvinner gör ont (Dorthe var är du?) då även om vi inte har träffats fysiskt, kanske lika bra det, för efter träff med mig så vill ni inte överhuvudtaget besöka min sida, så är ni ju våra "kompisar" vi vet det mesta om varandra och vad vi tycker, även om alla inte vet vad man egentligen heter i förnamn etc så blir det ju som om era bloggnamn är Ni. Så tjejer än en gång tack för att ni är "med oss".

Nope inga bilder idag, frugan visade allt på sin blogg, och Lotta eller var det Ulrika, nej jag är ingen fällkniv idag, däremot känns det som en disk har lossnat och knotorna gnids mot varandra... Men jag har mig själv att skylla, det var jag som promt skulle ha soluret, växthuset och blomlådan.

Ha det bäst tjejer och kolla imorgon vem som vann.

Tschüss

Wolf

2 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Ja, jag var ju inte helt säker på att det var ni.... & väldigt fokuserade i er marsh framåt, medans jag då satt & tog igen mig... Men nästa gång så!

KaosHouse sa...

Väntar med spänning på vinnarinlägget imorgon! :)
Skrev för ett tag sedan hos frugan att jag skulle gå o lägga mig, och ändå fastnar man bland bloggarna... :) Nu MÅSTE jag pallra mig i säng - big day tomorrow!! (Hoppas jag iaf att det blir!)

Nattinatt!