söndag 16 december 2007

Livets vatten

Om man skall bli riktigt god vän med mig skall man uppskatta sådant som är gott, och det som är riktigt gott är Whisky och då single malt, inte "blended" som jag personligen kallar "Fulwhisky". En god Lagavulin eller en Laphroig tillsammans med en bit god choklad och sedan en cigarr till detta innebär en underbar kombination, och är nästan bättre än sex (förlåt frugan) fast bara nästan - Observera!Detta måste vara en av världens godaste whiskys, jag har en likadan som ovan fast min är från 1980.. Mums! Här är en bild där den tillverkas (på ön Islay i Skottland)


Att sedan imundiga denna tillsammans med ett annat mästerverk, som normalt heter Cohiba (som för övrigt är Fidel Castros eget cigarrmärke, det visar att han har något vett i skallen i alla fall, då han uppskattar något så underbart).Som pricken över I´t så tar man en bit choklad och sakta låter den smälta i munnen när man samtidigt tar en sipp Lagavulin. Det får gärna vara choklad från Lindts.

That´s all for today ...

WoLf

3 kommentarer:

latara sa...

Jag är först in ;-)

Puss!

katarina sa...

Åhhh , då måste jag få tala om att vi intog lite utsökt Lagavulin efter ett julbord förra veckan här på Fina Fisken i Trosa. Håller med dig Lagavulin är mmmmså gott:)

Nu skall jag kika runt på din blogg:)
Tack för besöket hos mig hoppas jag inte skrämmde bort nån syntare, fniss*

Hälsningar Katarina

Dubbelörnen sa...

Lagavulin är bara helt ljuvligt...

Fann dig via Katarin o en whiskyentusiast blir man alltid nyfiken på *skrattar*