onsdag 16 januari 2008

frånvaro


Ja, det var hög tid och skriva något i bloggen, men tyvärr har jag inget att visa upp från hemmet. Däremot tänkte jag berätta om allt trist och roligt som har hänt under sista veckan.

Det började med att vår relativt nya tvättmaskin pajade... Electrolux! Ja ja, den hade säkert kunnat lagats men då vi redan bytt pumpen bara för 6 månader sedan kände jag att nä nu köper vi en ny, och så blev det. = 7400:- fattigare ... men men pengar är ju till för att rulla.

Denna gång blev det till frugans stora glädje en 8kgs maskin av märket ariston. (Se bild ovan)
Då mitt kan vara som de flesta arbeten där mäniskor inblandade kan det innebära stormar likväl som soluppgångar och denna veckar har nog varit mest stormar. Detta kulminerade idag då jag fick besked av en myndighetsperson att en av mina kunder tyvärr avlidit. Jag har nu varit med om detta några gånger och det är lika trist varje gång, nu tror många att jag främst kanske ser till att jag förlorar en inkomst, men så är det inte. Jag lider verkligen med familjerna, och det är så tråkigt då jag verkligen försöker hjälpa en människa till en bättre tillvaro och när de äntligen börjar få "frukten" av mitt arbete för dem, så går de och försvinner. Ja ja, de främsta dagarna måste jag nu stötta familjen och jag hoppas de får lugnt snart.
Men men, jag var även udner dagen till en kiropraktor för att få bukt med min rygg, jag har haft ont i snart 2 månader, men det är ni pygmeers fel att jag har ont i ryggen, jag måste ju luta mig framåt hela tiden för att se er i ögonen. ;-) Ja ja det är straffet för att man vuxit färdigt til skillnad för er andra som fortfarande är kvar i puberteten. Jag skulle också köpa mig ett nytt löneprogram, men det blidde inte av då de krävde 5900:- + moms (25%) betackade jag mig sa att då byter jag hellre leverantör. Istället "tröstade" jag mig med att impuls köpa en kostym på NK som har en grym trevlig rea (50%) så en kostym som egentligen kostar 4500:- blev min för eminenta 2250:- nu skall den bara till en skräddare för att de skall sy upp benen lite som är liiiite för långa. Förstår mig inte på modet idag "slim fit" men hallå då syns ju alla skavanker ännu mera. Det går ju inte.
Nä nu slutar jag och tråkar ut er, ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram
Wolf

7 kommentarer:

Snäckornas sjö sa...

Hmmm...vilken vecka!

Sicken otur med tvättmaskinen, hoppas den nya håller nu. Vår gick sönder i somras, utan maskin i två veckor och jag höll på att bli galen!! Så galen att jag sparkade till maskinen av ren ilska och ta mig fan...den började funka!! Och den går än, utan problem. Kanske ska byta yrke och bli tvättmaskinsreparatör ;-)

Såg att en av dina favourite things är Leksands IF...måste berätta för sambon som också håller på dem. Samma för svärfar som sponsrade till nya Ejendalsarenan och har sitt namn där någonstans (på väggen eller var de sitter...vet ej riktigt).

Ha det gott! /M

Snäckornas sjö sa...

Mr private eye ;-)

Bor i ett område som börjar på V...eller typ 200 meter innan husklungan som kallas för V...

Alltså vid sjön, sista huset på vänster sida.

Hmmm...har du varit häromkring krokarna? Ni bor väl också i norra delen av Uppland, fast jag har inte listat ut var än, men hur många gamla lanthandlar kan det finnas??

Vad är det som börjar på Ä då? Kan inte komma på något...

M

envilsenloppa sa...

Ooops , inte cool vecka alls !
Men käre Wolf , hade det inte varit bättre att lägga kostym pengarna på några najsa högklackade till frugan , så slapp du utläggen till kiropraktorn ;-)
Ha det !
Lottan

Änglahem sa...

Ja du, vissa veckor önskar man aldrig hade börjat. Hua mig då...
Vilken superleksak du köpt frugan!!
Ni måste hon väl vara glad, mycket bättre än diamanter, ja jag menar de hjälper ju inte precis så mycket i tvättsyfte - men ack så vackra! Jag skulle blivit mycket glad för denna supermaskin, 8kg!! åh gud så bra...är man hemmafru eller...?

Kostymen får du väl svida om i och visa upp för oss flickor, eller?!!
Jag förmodar att den inte är vit, så det skulle ju vara lite ombyte för oss.

Ha en bra helg!
Kram
Ulrika

Änglahem sa...

Väääntar på mannekäng uppvisning!!!
Invigdes den i går kväll?
Vilken lyx att kunna gå ut och äta sådär bara!! *avis!*
Hoppas att ni hade trevligt och god mat serverades?!!

Ha en skön helg!
Kram
Ulrika

Snäckornas sjö sa...

Men ska du mannekänga...då ska jag sitta här på första parkett. Blir det med eller utan mantel? ;-)

latara sa...

Hello darling,

jag sitter i köket och väntar otåligt på ditt nya inlägg! Måste ju börja med middagen strax!

Puss!