tisdag 8 januari 2008

Utmanad!


Jag har blivit utmanad av http://nicolinasboning.blogspot.com/ och jag har rådgjort med min fru vad det finns för hemligheter som man kan avslöja om mig..... Jag skall göra ett försök utan att tråka ut er.

1. Jag är extremt morgonpigg, med andra ord, det är jag som väcker tuppen. Det är inte ovanligt att jag kan kliva upp vid 4:30 -5:00 på morgonen.

2. Extremt fåfäng, uppskattar att klä upp mig och kollar ofta i spegeln att allt ser "OK" ut, även om det inte går att ändra på hur man ser ut så vill jag ändå att det befintliga ser OK ut.

3. Sjunger ofta och gärna, men DOCK när jag är ensam, jag har blivit ertappad någon gång, och jag skäms lika mycket varje gång.

4. I min ungdom uppträdde jag på folkparker, discon och klubbar med att dansa Robot. Alltid sminkad som en dödskalle i ansiktet och hade smoking på mig. Frugan vill alltid att jag skall visa upp mina färdigheter för barnens kompisar, men huvaligen!!!

5. Förstår inte faror riktigt, speciellt det med hästar, vi skaffade hästar för ett år sedan på prov, första dagen släppte jag ut dem ensam, utan att någonsin ha hanterat hästar. Sedan var det likadant när jag skulle rida, jag svingade mig upp och gav mig av. Frugan ruskade bara på huvudet.

6. Drömmer om att bli författare av faktaböcker, och faktiskt är jag inte allt för långt borta med att få första boken publicerad.

7. Jag kör alltid för fort, hur fort jag har kört vågar jag inte avslöja här då frugan även läser mina inlägg, ursäktar mig med att vara en rätt så bra förare. Bara under 2007 körde jag 5500 mil. Men frågar vi frugan så har hon en annan åsikt, det finns för många fina hus att titta på längs vägarna.

Sådärja, inget direkt hemska hemligheter men ändock några, nu är det ju meningen att jag skall utmana 7 andra, men det kan jag inte för de som finns med på min lista har ju redan blivit utmanade. Så jag ber Nicola att få återkomma med 7 andra.


Ha en bra dag.

10 kommentarer:

latara sa...

Hmmmm... du tror inte att många av dem som kraschar med sina bilar är sådana som verkligen anser att de är superba bilförare som därmed kan köra fort..?

Men du vet ju redan vad jag anser ;-)

Luv ya!

Karin

Änglahem sa...

Bra sagt Karin!!! Det är ofta de som anser att de är bra bilförare som tar onödiga risker. Skärpning Wolf!! Jag kör oxså för fort ibland men aldrig med barnen i bilen ej heller så att jag kan bli av med körkortet (det förstår väl du Karin?)*hihi* fy på mig det var elakt, kunde inte låta bli. F´låt mig Karin! Tänk på frugan å barnen!
Nog med pekpinnen...

Skulle velat sett dig med hästarna, förstår att du gillar att ta risker. Hihi, ta på dig en mantel nästa gång du rider, då borde väl makan bli nöjd....

Visst är det roligt att läsa lite sanningar om folk!

Spännande med boken!!!

Sov Gott
Kram
Ulrika

envilsenloppa sa...

Men kära nån , det där med fortkörningen måste du verkligen ändra på , ajja bajja !!
Man har faktiskt ett ansvar mot sina barn att inte köra ihjäl sig , därför envisas jag med att åka moppe !
Gillar det där med robotdansen speciellt , måste vara det Karin föll för ;-)
Ha en najs dag !
Kram/Lotta

Tidsmästarinnan sa...

jag tycker det är ett rimligt krav att lite robotdans (inklusive skelettsminkning) läggs ut på Youtube eller något, med länk här så bloggläsarna kan få skåda.

Vad kul med bokprojekt! Vad handlar den om, (ifall du vill berätta det alltså)?
Glada hälsningar
S.

Änglahem sa...

Stor man=tung fot*hihi* bäst att jag inte visar ditt inlägg för maken min! Den ursäkten har han inte haft med. Som du förstår kör han liiite för fort han med. N vår yngsta dotter sa till mig en dag när vi var försenade till dansen; Mamma.., har du lånat Pappas körkort idag? Hon syftade ju naturligtvis på att det gick liiite för fort. Aja Baja.....

Ha det gott Wolf
Kram
Ulrika

Ps. hur går det med biblioteket?

Ann-Catrin / finthemma sa...

Nu blir man ju lite nyfiken...bokprojekt.. faktaböcker.. det måste du utveckla.
Och jag säger som de andra.. INTE KÖRA FÖR FORT!!!...
Robotdansen kan du inte filma en liten liten snutt...
Må så gott A-C

katarina sa...

Go förmiddag Wolf:)
Vi tackar för tipset om råvind, och jag vidarebefodrade tipset till Gösta, ler*
Skoj att läsa om dina " hemligheter"
Och jag får väl tillägga att jag som de övriga ser fram emot en länk ang din dans , gärna då med smink o rubbet , hihi.

Ha det gott
Katarina

Lilla Blanka sa...

Halloj Wolf!
Kul fakta om dig :) Hihi det där med Robotdans fångade mitt intresse lite extra, skulle vara kul att se, finns detta förevigat tro..
Morgonpigg..? 4:30 tycker jag inte är morgon, huvaligen :o
Det där med faktaböcker var oxå inressant..! Hoppas boken blir publicerad, skulle ju vara jättekul!
På tal om böcker..ert blivande bibliotek kommer nog bli alldeles enastående, det låter hur läckert som helst på beskrivningen!
Ha en bra fredagkväll!
Mia

Nicolinas boning sa...

Jag har läst om dina avslöjanden tidigare i veckan,men inte hunnit kommentera dom...fniss...eller har jag varit stum över roboten kanske;-)
Jag håller med dom andra om att det vore toppen om vi kunde få se en snutt av showen...snällla...blink,blink...
Hur gick det med hästarna? Har dom överlevt?
Det skulle inte sitta alldeles fel med en mantel på dina axlar nästa gång du är omkring en häst...lilla frugan gillar dom nämligen;-)
Kram/Birgitta

Sarah sa...

Hej, tack för katt-tipset!!!
//sarah