onsdag 23 januari 2008

Önskelista #1

Hallo,

Ja vi har ju passerat jul nyligen, vem kan ha missat detta, men för den delan kan man ju alltid lägga ut en önskelista på saker som man vill, jag har ju (o)turen att fylla jämt någon gång under 2008, så det här kan ju vara en liten pik till frugan vad hon skall börja spara pengar till, men då min lista är lång och "dyr" hoppas jag att hon började spara tidigare än nu.

Numero Ono
En whisky från mitt födelseår den kan bli din för eminenta $129 Vilket inte jag tycker är så grymt dyrt, hmm man kanske är värd en tidig födelsepresent eller vad tycker ni?


Uj vad den "kan" vara god....

Yeah! Som god tvåa - Väldigt högt upp på önskelistan står att Depeche Mode återvänder till Sverige under året. Detta tror jag är en omöjlighet, men om jag skall tro Andy Fletcher (en av medlemmarna i DM) så kommer de kanske att släppa ett nytt album i oktober eller strax därefter. "Håller tummarna"

Numero Trees
Hmm, på Chilli i Uppsala har jag hittat ett par fåtöljer som jag sedan urminnes tider suktat efter, OK de är så långt bort från Shabby Chic man kan komma, men ack vad snygga de är, sedan tyckte ju min vackra fru att jag passade i dem, MÅSTE HA, men var skall jag placera dem?

De kostar endast 2490:-/stücket.....

Jupp då hamnar vi genast på No vier

Senast igår hade jag mig en mastodont resa på 145 mil tur och retur på en dag, härligt! Men då jag åker en Volvo S80 bensinare, står det väääääldigt högt på min önskelista att införskaffa mig en Volvo V70 Diesel (D5) för att minimera mitt allt för växande bensinkonto, senast igår tankade jag fullt två gånger och fyllde på en gång till försäkerhets skull. Att jag sedan fick punka strax norr om Härnösand gjorde ju dagen komplett.... MORR!Nu lämnar vi önskelistan, och avslutar det hela med att ni skall vara uppmärksamma att denna är numrerad till nr 1 vilket innebär att jag kommer under året att publicera några till och sedan lovar jag att efter det hemska datumet publicera vad som egentligen hamnade på bordet eller gården;-)

Förresten frugan har fått för sig att vi skall bli med häst igen, och det innebär att vi måste skaffa en gård, någon som har förslag på en hästgård för rimliga pengar i Norra Uppland? Jag vet inte vad som har gjort henne att börja fundera på detta igen, kanske har hon min sista "vurpa" på hästryggen i färskt minne, illavarslande med tanke på att jag precis tecknat en livförsäkring med henne som förmånstagare.... ;-)

Grüss gott,
Wolf

1 kommentar:

Snäckornas sjö sa...

Achtung!

Jaså, det är the big four o som kommer och knackar på dörren! Bra att publicera listan, det finns ju inte en chans att frugan kommer att missa den här ;-) Gör hon det, lovar jag att bombardera henne med en massa påminnelser ;-)

Läste ditt andra mail i dag...och ja, det är väl inte så dum idé. När vädret har blivt lite bättre, vill säga. Nu har vi snö här...blääh! Men snart är det sommar och ljuvliga tider igen!

Bilar...C sladdade på en isfläck här om dagen och brakade in i en sten. Vänstra kofångaren lossnade och lite annat smått och gott också! Preciiiiiiis vad vi önskade! Scheisse!!!!

Ha det gott!/ M