onsdag 2 januari 2008

Snorigt och hemskt...


Kan året börja på ett sämre sätt, jag har en huvudvärk som skiljer sig markant från migrän, men håller på och retar mig till vansinne. Jag känner mig ungefär som en av våra kattungar ser på bifogad bild, man kan nästan tro att hon är död, men jag lovar hon sover bara. Det finns förresten en annan bild av henne när hon sitter inne i en mjölkkanna på frugans blogg. Den där katten är inte helt frisk, det är någon som är helt uppenbart. Men men, idag har jag hjälpt till med att städa ut julen, nu dröjer det 11 månader tills nästa gång.

Får jag bara kraft skall jag bära in dotterns nya säng och så jag kan publicera den bilden här på bloggen, och det färdiga resultatet ser ni som alltid på frugans blogg. Men vi får se hur det blir med det.

Till sist, om vi skall tro dagens Expressen är vi alla helt ute med våra "Fransk/Dansk/Nordiska vita stil", läs artikeln här http://www.expressen.se/levabo/1.977574/nu-ska-vi-umgas-som-pa-70-talet fast personligen lägger jag lika stor vikt på vad en "kännare" säger som ungefär det som fastnar under skosulan när det är blöt och lerigt ute..... Fast det irriterar alltid, leran alltså!
Ha en fortsatt bra dag.

Kram
Wolf

5 kommentarer:

Snäckornas sjö sa...

Vad kvällsblaskorna skriver har noll tillförlitlighet hos mig. Skvallerjournalistik! Vad vet de? Inte ett smack!!

Inte menade jag allvar med att du skulle behöva langa sprit hit ;-) Du får väl göra dina Irish coffee på en jäkligt god whisky i stället *aahhh, det svider i hjärtat* och kanske är det någon som blir imponerad. ;-)

Inte behöver du vara ensam på "toppen", klättra upp några pinnhål och joina mig i stället ;-)

Ulula cum lupis, cum quibus esse cupis!// Spot

Lilla Blanka sa...

Hrmf...*kraftig fnysning* .."absolut inte i vitt eller beige"...ok hon får tycka vad hon vill...och hur mycket de där "mode-skaparna" än vill så är det vi vanliga människor som bestämmer ändå hehe...(se te x streetmode...där har de fått lägga sina skapelser på hyllan och börja tillverka sånt som folk verkligen gillar o har på sej :)
Kram
Mia
PS Fick du bilden på mitt gräsliga halvfärdiga växthus?

Lilla Blanka sa...

Bra, då kom den fram i alla fall..
Ja nu ser det bättre ut när det är klart, borde skickat med en efter-bild oxå så du inte skulle bli alltför oinspirerad av att bygga växthus hehe
Vi har tegel på 2/3 av taket (eftersom det står mot en husvägg i söderläger tror jag det kan behövas lite skugga), och 1/3 plasttak..provisoriskt..vill absolut ha glas, men det blev lite panik i hösta när det skulle bli tätt inför vintern..
Mia

envilsenloppa sa...

Asch , vem läser kvällstidningar , när man kan läsa Lantlif :-)
Hoppas huvudvärken släppt taget om dej och hoppat på nån annan , dock ingen i er familj !
Innan jul var det en influensatyp här nere i Roslagen med ihållande huvudvärk i en vecka , typ , kanske kan vara den som kommit upp till er i norr ?
Krya på dej iaf.
Lotta

Snäckornas sjö sa...

Aaahhh..."Top Gun", det ljuva 80-talet, med anskrämliga frisyrer, fula kläder och synthmusik som man fick ont i öronen av ;-) Kidding... ;-)

Nej, nej...bjud inte på någon bra whisky till den imbecilla lokalbefolkningen om de tycker att 100-200 kr är dyrt!!

På tal om dyrt, jag och C var på en kryssning för inte så länge sedan och han gick till baren och beställde whisky. Typ en sexa eller något för två...
- Javisst, säger bartendern och häller upp två st sexor. Det blir 700 kr, tack.
Aaarrrggghhh!!! Jag blev inte glad!!! Tolv cl...700 spänn. JEEZ!!! Ok, om flaskan kostade det...men tolv ynka cl...och det var säkert fulwhisky han hällde upp och sedan saltade han notan *misstänksam*.

Ok, moving on, har länkat dig på min sida, hoppas det är ok!