tisdag 29 januari 2008

Det blev inget....

Halloj! Hoppar in kort och berättar att det blev inget med gården, eller som frugan skriver på sin blogg, bristen på hagmark avgjorde det hela, åtminstone för hennes del. För min egen del så är jag glad att jag slipper börja om igen, faktiskt! =)

Som frugan också skrev så har både hon och jag haft en paus från bloggandet, för egen del p.g.a. att jag har ett stort plåster på vänster pekfinger efter att ha haft närkontakt med en vinkelslip. Nu hade jag tur att den gick vågrätt in i fingret med följd att halva nageln är delad.
Hade vinkelslipen gått in från sidan hade fingret varit LOST.... ja ja, hädanefter skall jag inte ge mig på att byta avlopp.

Ha en trevlig kväll, nu skall jag hämta sonen

Wolf

5 kommentarer:

Snäckornas sjö sa...

Numero uno!!!! YEEEAAAAHHH ;-)

Snäckornas sjö sa...

Jag sa ju det...Beowulf..??? I don't get it!!

The bucket list har jag inte hemma än...är på G. The hoax har undgått mig, samma med All the kings men. The kingdom är bra, jag gillar den. Men ska ni se en bra film, kolla Gone, baby gone...riktigt bra, med en liten moralisk twist på slutet.

Kul att du gillar filmer, vi får ge varandra tips! Vet ej hur gammal er äldsta tjej är, men såg Enchanted för ett tag sen, och jag tycker att den är charmig. Och Dr McDreamy är ju med ;-)

Kram

Änglahem sa...

Jag hörde att det bidde inge Pige jobb för min del...*snyft* jag som sett framemot detta. Ja ja det kommer kanske någon annan chans?!

Krya på ditt lilla finger! Varför ta jobbet ifrån rörmokaren...?

Ha en bra tisdagkväll!
Kram
Ulrika

Ps. Meddela frugan att jag mailar henne imorgon när jag har bättre med tid.

Snäckornas sjö sa...

Nej, Venus har jag inte sett...

Jag har nog alltid haft ett filmintresse. Blir periodvis trött på allt vad folk heter och isolerar mig hemma med en massa filmer...(skulle nog helst av allt vilja bli filmrecensent...).

Vi har nog lite fler filmer än 100 på dvd...har ej räknat men med en snabb överblick...kanske 500-600...något sådant...Jag gav bort alla våra VHS-filmer till skolan eller så hivade jag iväg dem i soporna! ;-) Tycker absolut vi kan idka byteshandel!! Jag tackar också TPB, Love film, alla hyrfilmer och sist men inte minst dvd-brännaren ;-)Favoritfilmen alla tider är The Godfather I & II, without competition. Såg ettan första gången när jag var elva och blev djupt berörd! "I'll make you an offer you can't refuse!"

Självklart ska vi komma förbi er, eller ni oss...men just nu är det lite fullt. C jobbar helger ibland och just nu är han inne i sina grispass, vi har ett 60-årskalas att besöka och jag måste till V-ås för att besöka en kär vän, tillika kollega som har kraschat totalt och sprungit med skallen före in i väggen. Men när det blir lite ljusare och varmare. Ville bara förklara lite, så ni inte tror att vi inte vill besöka/ha besök...häcken full lite bara just nu...

Er sons namn...det börjar inte på F? Och thank god, att det inte blev Helmuth ;-)

Kram

Snäckornas sjö sa...

God morgon!

Bucket list är på ingång...

Såg The Nines i går, den är lite speciell, blev bättre på slutet när man förstod. Såg även Suburban girl, håll er borta. En riktig skitfilm...dålig story och dåliga skådisar. Blev smått förbannad när jag tittade på den. Gubben i filmen var så nedsättande hela tiden och hon gjorde sig mer bimbo-aktig än hon var...

Vad kul med nytt badrum! Och det låter som om det blir riktigt snyggt (C älskar svartvitt, schackrutigt golv). Vi renoverade 4rum på ett år så andan har gått ur oss. Orkar ingenting längre...Men i sommar ska vi antingen måla om huset eller sätta gärsgård runt tomten, så liiiiite gör vi väl ;-)

Ha en fortsatt bra lördag och hälsa frun!