söndag 17 februari 2008

Biblioteket...

...börjar ta form, här är först några bilder jag tog för ett par timmar sedan, och sedan efter jag börjat måla det vitt. Som grund till det hela återanvände jag våra ivarbokhyllor från IKEA, men då det inte finns så höga Ivar som jag behövde, fick jag skarva nästan en meter. Det är ju tur att man är lång då det är TRE meter från golv till tak.

Imorgon skall jag börja klä dem med lister så att ivar looken försvinner. Jag hoppas kunna visa er resultatet snart. Inte bara för er skull utan för vår egen också då vårt vardagsrum nere, är belamrat med böcker som ligger på golvet..... KAOS!!!

Nu är detta endast den första väggen. Jag har två väggar kvar.

Men tidigare idag var vi upp till Gävle och shoppade lite, jag gjorde ett fynd och köpte mig två kryddor, jag tyckte de var fina och de pryder nu vårt kök.


Nu tänker jag knalla upp och sätta mig tillsammans med min underbara hustru och kolla på Doc Martin.

Ha en trevlig söndag kväll, eller åtminstone det som är kvar av den.

Wolf

4 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Hej Wolfen !!
Skrev en lång kommentar till ditt förra inlägg om ungdom och synth , som min son lyckades klicka bort innan jag var klar :-(
Är vi lika gamla ???Jag var/är nog mer allätare än du när det gäller musik ! Men även om jag inte gillade all synth musik så gillade jag klädstilen och tillbehören ;-)Lyssnade en del på Gary Numan , hette han så ? Filmen G var ju såååååå bra , tyckte man då . Jag gillade Alien Beat , ha ha , dom gjorde väl typ bara en skiva !!
Jag var nog mer punk , älskade Sham 69, Sex Pistols och Nina Hagen som jag såg på Draken på fridhemsplan :-) Ja det var tider det , gick på frisörskolan så jag hade ju alla chanser att se helt galen ut i håret med :-)
Vad fiffig du är som bygger bokhyllan av Ivar , ser fram emot slutresultatet . Vi håller på och velar här hemma , mannen och jag om vi ska göra oss av med våra böcker , intresserade !?!?!?
Tar ju så mycket plats , hmm. Jag har färg sorterat våra böcker och det ser ju väldigt prydligt ut ...ja vi får se .
Ha det gott !
Kram/Lotta

Snäckornas sjö sa...

Hallå där!!

Vad snyggt det blir!!! Ser fram emot slutresultatet. Blir det bra, snor vi idén rakt av ;-) Meningen är att vi ska ha bibliotek här nere någon gång.

Du har en award att hämta hos mig.

Kram

Snäckornas sjö sa...

Hahaaahaaaa...vilken tur att du håller dig till en "höna" ;-) Vad säger Karin om ett sådant epitet? ;-)

Min "tupp" här hemma sitter och spelar på guran och sjunger för fulla muggar! Ja, han är nykter...För många år sedan skrev han en låt till mig och nu hittade han texten till den igen. Om vi någon gång ingår i den äktenskapliga institutionen, ska han sjunga denna sång för mig ;-)

Tror bibblan kommer bli kanoooon! Var in på "Chilli" förresten i dag. Nu vet jag vilken tavla Karin gillar! Själv blev jag förtjust i de gräddvita möblerna med text på. Fanns en hylla där det står "Bibliotheque" på. Me like!! Har haft tankar på att skriva "Le bibliotheque" ovanför bokhyllorna. Nu kanske det inte blir så om vi ska ha bibblan nere i källaren...då kommer hyllorna gå ända upp till nock. Men man kan ju kanske skriva det någon annanstans!

Ha det bäst och hälsa Karin!

Kram/ M

Henna sa...

Hej Wolf!

Tror att det blir en låååång väntan..enligt Musikens hus i Gbg så så har arrangören fått tre datum så att ev Vnv spelningen blir av..och de väntar på svar...
Men men..det verkar verkligen som om det kommer att dröja :-/
Synd..eftersom konserten var utsåld. Vi får hålla tummarna att det löser sig och när det väl blir av att säkringarna håller..

Mvh Anne