fredag 15 februari 2008

Whisky, shopping + annat

Nu är det fredag och jag tänte göra ett lite längre inlägg med att visa lite vad som har hänt och som är på gång i Villa grå. Men först måste jag bara visa er en fantastisk sak, och det är en flaska med Benraich från 1968 d.v.s. samma fina årgång som undertecknad. Nu vet jag bara inte hur jag skall göra, om jag bara skall ha den som en rolig grej (till samlingen) eller om jag skall öppna den på 40 årsdagen eller ännu värre spara den till 50 årsdagen, men hallå då vet man inte ens om man lever då (speciellt om jag skall lyssna på min kära hustru i alla fall, med räksallad och aoli etc i färskt minne), vad tycker ni?


Några roliga detaljer hos oss bl.a. denna WC skylt som kommer från SJ´s gamla personvagnar, går att köpa på Järnvägsmuseet i Gävle. Har även en skylt som det står "Luta er ej ut".

Sedan måste jag bara visa våra fina sparbössor som är ett sätt att samla till framtida resor, just nu räcker pengarna i dessa två en resa till Riga för hela familjen, fast då saknas hotellen, så det är bara att spara i en månad till så skall det lösa sig. Är det någon som varit i Riga, är det kul och finns det något att göra för barn där?


Här är "Golvet" till bokhyllorna i det framtida biblioteket, imorgon skall det resas reglar och sedan skall det bli målat i ........nä menar ni! .. jo det är faktiskt sant: Vitt.


Till sist visas det upp en bild från vår kökshylla, råsocker i förgrunden inte bara gott utan väldigt snyggt också!

Nä nu återgår jag till min fru och virren, ha en trevlig kväll babes!

Wolf

10 kommentarer:

Snäckornas sjö sa...

Numero uno, again!!!

Vore jag du, skulle jag knäcka den!! Absolut!!! Varför vänta? Carpe diem! Inte för att det ska hända dig något...you will live and prosper forever ;-)

Har inte varit till Riga, kan tyvärr ej ge dig tips. Men bara att komma iväg borde väl vara skönt, både för er och barnen.

Spännande att se "the library" ta form!!!

Nicolinas boning sa...

Fundera inte så mycket...gå på känslan vet jag!
Om du helt plötsligt känner att nu måste du smaka på finvirren så gör det utan att tänka efter först;-)
Nu får du snabba på med biblioteket för jag är gaaanska nyfiken på hur det hela kommer att se ut...
Ha en skön helg och kram på dig/Birgitta

Änglahem sa...

Drick den!!! Varför vänta...? Som du själv säger; vem vet om man är med så länge. Så drick och njut!!

Vad det ska bli spännande att få se biblioteket så småningom! men de där boklådorna får du nog allt ta hand om själv!

Förresten skrivbordet som du funderade på om ni skulle ha i bibblan eller ej, har frugan visat det helt färdigmålat nån gång?? Visade det halvmålat om jag inte minns helt galet (vilket man ju iofs inte kan vara säker på) men inte klart.

Nåja...ha en bra helg med whiskey, frugan och barna!!

Kram
Ulrika

Mamma Millan sa...

Hello, kika in lite bara...så Villa grå...måste vad din fru el???

Snygga sparbössor, köp liknande när vi var i london

trevlig Helg!!

Anonym sa...

Puh, nu ska vi se *skratt* Visst vet jag vem Loppa är :-) (Hon var noga med att det INTE var Loppan utan Loppa,hon brukade handla BH-ar på NK ett par gånger i veckan hahaha. Hörde du till det gänget?? Carina Rydbaerg mins jag oxå väl, vi satt ALLA och undrade om vi var med i hennes "skrifter" och det var vi ju oxå :-) (med vi menas just oss Zynthare :-)). Jag har ingen lilla syster, bara stor syster. Dom namn du rabblat upp känner jag inte igen, sliter mitt hår här för att komma ihåg Loppa-gängetnamnen. Jim känner väl alla? Sedan var det någon rödhårig nisse..åååh ja just, och nån som bodde i Gamla Stan. Men nu är det ju så att även min bror med kamrater satt på madde under samma tidsperiod,de är i din ålder..du kanske vet vilka dom är?? Alexander..joakim??

Anonym sa...

GAAAAHHH!!!! FRITZ!!!! *HAHAHAHAHAHAHAHAHA*

Nog ska du allt veta vem jag är (om det nu är du)

Anonym sa...

Glömde..Loppas kille..John..vet jag oxå vem det är, jag hade ju tyvärr en period jag oxå då jag hände i Skinnhuvvekretsar. Tänkte det där med "S"-et du är ute efter, jag undrar om det kan vara min väninnas efternamn.
Hon "häckade" med Stoffe ett tag :-)
Jag ska se om jag inte kan hitta lite bilder från den tiden på oss och skicka privat till er *skratt*
Btw, nop min bror har inte gjort FN-tjänst, men jag VET att du har talat med honom ;-)
Ha det gott

Anonym sa...

Haha hallå igen, NEJ jag har aldrig varit omnämnd i Expressen, defenetivt inte med min syster, min syster som för övrigt är 45 var nog aldrig på Madde! Därimot så var jag ju tvungen och ringa min broder som mellan 86-91 satt på madde varje dag! Han ska försöka fixa fram lite bilder från den tiden. Gud, jag kommer ihåg såååå väl när du stoltserade upp på madde i uniform hahahahaha

Anonym sa...

Skriver till frugan din här istället, maken din har INTE "kladdat på mig" hahahaha..han var lite för wakko för min del ;-) *hahahaha*
Inge illa ment Wolf ;-) hahahaha
(Typ, värsta nazinissen*s*)

Anonym sa...

Hmm..nää nån Lina känner jag inte till, men precis som min bror sa så är det svårt med namn, ansikten känner man kanske igen. Jim klev ju in i RockaBilly svängen *även där har jag hängt* 95-97. Din fru behöver inte vara det minsta orolig ..ÄN *muahahah*, för jag vet faktiskt ingenting om dig :-)
Både jag och väninnan är från Djurgården och vi hade dessutom fester hemma hos henne..fast jag har inget minne av att du var med på någon av dom. Men martin mm var där.
Att jag hamnade i Ystad ute på en Leråker har jag maken att tacka för (eler nått). Han är härifrån och vi hade inte råd att köpa hus i Stockholm, så det bidde Ystad.