torsdag 21 februari 2008

puh!

... kommer det några bilder på hur det artar sig i biblioteket. Nu börjar det komma in böcker i hyllorna, dock är det inte på långa väger alla böcker som vi har... "aj min rygg"
Men ändå så börjar man nog skönja hur resultatet kommer att bli. Visst blir det bra?


Om någon vet var man kan hitta lapmor som jag kan sätta på brädorna som skiljer sektionerna åt, i modell gamla gatlyktor fast i miniatör - "Give me a call", tror det skulle bli snyggt med sådana mellan varje sektion.

Jag lägger också in en bild som bevis att jag nu har öppnat min 40 åriga whisky dagen till ära. Det är en Benraich och kommer från whiskydistriktet "Speyside". Den är inte så rökig som en "Islay" men den har karaktär för det och den smakar sagolikt gott.


Nej nu skall jag fortsätta vara kreativ, penseln i den ena handen och whiskyn i den andra =)

Ha det så gott töser,

Mvh
Wolf

6 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Här går det undan må jag säga !!
Ser jättefint ut , och häftigt med eget bibliotek . Jag har två chesterfieldfåtöljer som skulle passa perfekt där inne ;-)
Men mannen skulle bli rasande om jag gav bort hans älsklingar , som jag hatar ;-)
Den värsta whiskeyn jag druckit , är Talisker , buha , som att dricka tjära .
Ha det gott och var rädd om ryggen !
Kram/Loppan

KaosHouse sa...

Hej!
Åh, vad avundsjuk jag blir nu på er som kommit igång...
Vi har också ett bibliotek med i planerna, men det blir inte tal om än. Så mkt annat vi måste ta tag i före! Längtar så tills vi kan sitta där och bara ta det lugnt en stund. *suckar och drömmer*
Trevlig kväll!

Nicolinas boning sa...

Jäklar vilken kille du är...har du lust att komma uppöver och inspirera min äkta hälft här hemma kanske?
Du kan nog få en och annan illaluktande rykig whisky av honom medans du talar om vad snyggt och bra och behövligt det är med tex små lampor mellan sektionerna;-)
Det kommer att bli toppensnyggt i erat bibliotek när det ör klart...akta ryggen bara!
Kramar/Birgitta

Nicolinas boning sa...

Ja,nu har jag sett den...och suckat både längtansfullt och avunsjukt;-)
Jag tycker nog att det är snyggast utan spröjs i fönstret mellan dom spröjsade skåpen,det blev "lite mycket" där annars,men det är tur att smaken är spm baken...delad!
Det är klart vi håller tummarna,men viktigast är att dom vinner kvalserien för nu är jag så trött på det här tjatet om att dom har blivit lillebror och Mora storebror...skratt...som om det någonsin skulle hända på riktigt:-)
Kramar/Birgitta

Klewa´s krypin sa...

Snygga bokhyllor. Sådanadär hade de mycket i England. Kanonfint!

Mvh
/Ewa

Efwa drömmer om Provence sa...

Vilken bra idé att använda sina gamla Ivar-hyllor. Jag har inte gjort mig av med mina utan de står på vinden och väntar på ett bättre liv. Kanske blir det i arbetsrummet/biblioteket på Rue Balzac.