onsdag 13 februari 2008

Snart så....


...skall det bäras böcker, är det någon som har en stark rygg och känner sig manad att hjälpa till? Tyvärr går det inte ut någon ersättning utöver mat och logi. Intresserade anmäler sig här eller hos min fru på www.ivilligra.blogspot.com =) Totalt är det c:a 40 hyllmeter som skall förflyttas.

Vad skoj det kommer att bli när det är helt klart. Nu till en fråga tycker ni att vi skall ställa vårt skrivbord i biblioteket (som min fru kämpade och målade vitt för några månader sedan) eller ställa en skön fåtölj därinne?

Ha en bra dag.

Kram
Wolf

4 kommentarer:

Nicolinas boning sa...

Jag förstod att din ilska var på kyrkans höga herrar och inte på själva kristendomen...
Ang bärandet av böckerna så får du nog göra det utan min hjälp...men jag kikar gärna in för att titta på alla fina bilder som du kommer att visa på bloggen när det hela är färdigt.
Skrivbord eller fåtölj...hmmmm...vilket har ni mest nytta av där inne?
Kramar/Birgitta

latara sa...

Min herre och härskare?

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AH HAH HA HAHAAAAAAAAA!!!

;-)

Tidsmästarinnan sa...

jag röstar på fåtölj! (utan att ha sett planlösning och lite andra oväsentliga detaljer i ert hem förstås...) Men det verkar så mysigt att ha en inbjudande läsfåtölj i biblioteket. Gärna med ett litet bord intill, så man får plats med tekopp/litet glas valfri dryck/praliner och kakor.
Ha en go helg!
önskar
S.

Snäckornas sjö sa...

Ok, nu vill jag också ha ett bibliotek!! Det lät så inbjudande...40 hyllmeter har inte vi, men kanske 20. Det räcker väl till ett litet bibliotek??

Coolt att läsa om din kompis, dobbisen!!! Den rasen kommer alltid finnas i mitt hjärta!! # 1 forever!!! Ska försöka scanna in bilder på Cléo, en stor tik med en enorm vaktkänsla. Den vackraste i världen...också kuperad i svansen och med en bröstkorg som hette duga!!

Ha det bra, F...hälsa lilla frun ;-)