onsdag 20 februari 2008

Jag ser ljuset....

i tunneln, jag börjar faktiskt bli klar med den första sektionen av biblioteket... wow, när jag började förra helgen trodde jag aldrig att jag skulle hinna så långt som jag har gjort, det som är tidskrävande är alla lager av vit färg som jag måste stryka på hyllplanen. Jag hoppas kunna visa lite mer imorgon, mellan målandet av biblioteket har jag även hunnit snickrat ihop lite möbler åt frugan, en hylla som på bilden inte är klar finns på frugans sida (I Villa grå),den andra möblen kommer hon garanterat visa upp när den är 100% klar och på plats.

MEN!


Nu är det ju så att jag fick en utmärkelse av snäckornas sjö (Hon har f.ö. Sveriges + Finlands bästa mobilsvarsmeddelande) och det är ju meningen att jag skall skicka den vidare till tre andra,. Som för alla andra som skall göra samma sak är det jääääättttte svårt att välja ut just tre, så jag har tänkt så här:

Numero Ono: En inredoholics bekännelser är värd denna utmärkelse för hennes vackra sida med mycket stämningsfulla bilder. Att hon sedan är trevlig gör ju inte saken sämre =)

Numero Dos: Smeagols hem är värd denna eminenta award, mycket för hennes sätt att skriva, hon har mycket vackra bilder på sitt hem (som precis som vårat rustas från topp till tå) sedan har hon väldigt vackra katter, nästan så att jag skulle kunna bli spekulant på någon av dem. Till sist så är hon värd den som plåster på såren, efter att hon har fått uppleva min ungdom. Väldigt kul att "hitta" gamla synthvänner på en internetsida som handlar om inredning....

Numero trees: Går till (sist men inte minst) Nicolinas boning, först för hennes vackra bilder på hennes hem, nästan så jag skulle kunna överväga att bli mas igen bara för att kunna bo i ett hus som hennes. Sedan är ju Birgitta "leksing" också och bara det är en anledning till att ge henne denna award. Birgitta bjuder också väldigt mycket på sig själv vilket är uppskattat i denna anonyma tillvaro som vi upplever på Internet.

Ni tre har av mig tilldelats spread the love award, slit den med hälsan, ni är värda den alla tre!


Idag blir det tyvärr inga bilder i inlägget utan endast text, hoppas kunna råda bot på det till imorgon.

ha en mycket trevlig kväll

Wolf

6 kommentarer:

Anonym sa...

*Kvack* Jag är chockad..vet inte vad jag ska säga..Typ..tack?!!! Tack så himlans mycket,min dag är numera förgylld :-)) (Bugar,Bockar *gör vågen*)
Stor kram

Snäckornas sjö sa...

Bra val du gjorde där...award-spridningen, alltså!

Jaså, du gillade meddelandet ;-) Folk brukar reagera på den...vissa tycker att man är rubbad ;-) Hade en annan där tidigare där jag bad folk lämna namn, nummer och en definition på vårt existentiella dilemma ;-) Oftast var det tyst i några sekunder, sen hörde man någon stackare stamma fram att de inte hade något svar på det ;-) Hahaaaa, jag tror att många på allvar försökte svara på definitionen ;-)

Jaså, fick du inte mitt SMS? Hmmm...undrar om jag skickade det till någon annan? Skrev bara att jag hade missat ditt samtal...

Kram

Nicolinas boning sa...

Tack så mycket...både niger och bugar...återkommer en annan dag för att kommentera ditt tjusiga biblioteksbygge för nu kallar jobbet...men först ska det duschas, piffas hår, på med mascara, ätas lunch och göras matdosa OCH köra 2 mil till jobbet...skratt...innan 13:00;-)
Kramar/Birgitta

Änglahem sa...

Åhh vad jag ser framemot biblioteksvisning!!! Jag har förresten fortfarande inte fått tillbaks barnens Tv rum, men det kommer.....när de minst anar...!

Ha det super!
Kram
Ulrika

En Doft Av Danmark sa...

Tusen tack för dina varma ord....behöver dom verkligen just nu.
Sakta men säkert fortsätter jag att blogga, det är ju såå kul. Jag länkar till dig, hoppas att det är okej?

Kram
Dorthe

En inredoholic sa...

Tack söta du för utmärkelsen!! Det värmde verkligen..Hur går det med biblioteket... det är inte så att du ska sortera böckerna i färg *asgarv* ; )Har för mig frugan din sa att du skulle få dåndimpen när jag gjort det med mina böcker :)

Må så gott!
Jannice