måndag 18 februari 2008

Biblioteket....(fortsättning)

Som utlovat kommer här ännu fler bilder på det projekt jag just nu håller på med, d.v.s. biblioteket. Vad som har hänt idag är att jag har målat hyllplan. Nej, jag är inte färdig med detta... Men förhoppningsvis blir jag klar inom en snar framtid.


Jag har också börjat klä in framsidorna på ivarbokhyllorna så de blir mer lik "platsbyggda" bokhyllor. Jag har även satt på lite detaljer såsom knoppar ovanför sockelavskiljarna, eller vad jag nu skall kalla dem. Upptill dessa "stolpar" har jag "figursågat" lite mera detaljer så det blir ännu mera detaljer. Jag skall imorgon börja såga brädan som skall gå hela vägen upptill, min plan att den skall ha lite av "gustaviansk" stil, får gå igenom lite böcker för att hitta något fint.

Nu lämnar vi beskrivningen på biblioteket och går över till något häpnadsväckande.....Jag har FÅTT EN AWARD.... wow det trodde jag aldrig skulle ske, då jag har lovat min fru att jag inte skall gå runt och fota en massa i vårt hem, på färdiga och fina saker, på min blogg skall man bara få se en massa projekt på vad som händer här hemma, men däremot skriver jag lite om ditten och datten, som t.ex. whisky och musik (synth). Men den eminenta kvinna som har gett mig denna award är den duktiga och sympatiska bloggerskan Snäckornas sjö , jag är fortfarande mållös och enormt smickrad. Nu är det ju meningen att jag skall skicka denna vidare till tre andra, men det ber jag få återkomma med.

Till sist måste jag bara visa en bok som jag har bläddrat i många, många gånger. Tyvärr är det ju bara att drömma vidare, då de visar att MAN MÅSTE ha en skräddarsydd kostym från Saville Street etc... de kostar mycket pengar och köpa en sådan kan man bara göra om man vinner på lotto.Gott kvöld!

Wolf

5 kommentarer:

Änglahem sa...

GRATTIS Wolfen!!! Vad kul med en tupp bland hönorna!!!

Vad högt ni har i taket!!! Trodde först att du låg på golvet och fotade*fniss* men sen läste jag hur högt det var*fusk*. Spännande det här...tänk när vi får se med ALLA böcker på plats!!!*drömmer*
Kommer skrivbordet in eller? Karin har fortfarande inte visat det!!! Påminn din kära hustru är du snäll, Wolf!

Ha det gott tillsammans med fru och din award!

Kramar
Ulrika

envilsenloppa sa...

Hej du "unge man " ! :-)
Grattis till din utmärkelse , där ser man !!!
Tack för din tre meter långa kommentar , he he !
Glömde gratta till din nya blogg sist oxå !
Bokhyllan lookin´gooooood !!
Ha det gott !
Loppan

Tidsmästarinnan sa...

grattis till din award!!
Kul att se hur biblioteket tar form, det kommer att bli kanoners.
Ha det så gott!
S.

Snäckornas sjö sa...

Hahhaaaaa...jag förstår att man inte kan skriva det ;-) Anar innebörden ;-)

Nice library!! Sa till C nyss att jag följer ditt byggande med hökögon nu...ska kolla allt du gör och rippa allting om jag gillar det ;-) Och det kommer jag givetvis att göra! Det har börjat bra och kommer att sluta bättre...

Ha det gott! Hälsa frun! Kram

Snäckornas sjö sa...

Hej på dig!

I går kväll när jag gick och la mig, slängde jag en blick på mobilen som hade stått på laddning. Såg att jag hade några missade samtal och att jag skulle ringa 133. Det gjorde jag och vad hör jag!? Trevligt att höra din röst! Jag fattade inte vem det var först och fick lyssna en gång till ;-)Skrev ett sms till dig i morse, men vet inte om det gick fram. Nåja, det visar sig väl, antar jag ;-)

Ha det gott!/ M